Om os

Maj-Britt_RAISFOTO_1236_BW

Maj-Britt Vibe Dørken har igennem de sidste 20 år sunget i forskellige gospelkor. Hun har som korsanger optrådt med verdensstjernen Mariah Carey. Desuden har hun af danske sangere bl.a. optrådt med Sanne Salomonsen, Mads Langer og Rasmus Walther.

Hun er også kendt for sin rolle som solist og forsanger i bandet "Himmelblå" der igennem de sidste 15 år har udgivet 3 CDer og spillet deres egne inspirerende fortolkninger af de gamle salmer rundt om i landets kirker.

web_HJØsterby_RAISFOTO_1412_BW
Hans Jørn Østerby har optrådt i mere end 35 år, både som sanger og sangskriver og som tryllekunstner, bugtaler m.m. Han har lavet et utal af kirkekoncerter og børneforestillinger i kirker og på skoler i både Danmark og i udlandet.

Hans Jørns force er de historiefortællende sange, som udtrykker noget af det inderste, som rører sig i os mennesker

Sammen laver de en ca. 80 minutters intens, stemningsmættet, hjertevarm julekoncert med både de kendte og elskede julesange og carols, men også med noget af det knapt så kendte. Maj-Britt er leveringsdygtig i det smukke, højstemte og nænsomme, og Hans Jørn byder ind med viser og sange om julen - også når den ses fra en anden side end den mest almindelige.

I løbet af koncerten kommer vi rundt i alle julens hjørner, og som tilhører ler man af de gode historier, mærker gåsehuden når Maj-Britts stemme lader “O Holy Night” smyge sig om en. Man bliver berørt af Hans Jørns sange om julens dybder, og man fornemmer på egen krop den julefred, som højtiden bringer med sig. Budskabet om det lille skrøbelige barn i en krybbe.

Forhør venligst nærmere på mail eller på tlf. 61 33 63 60

© Langvad Musik 2020