Forestilling

Du har mulighed for at booke en børne-/familieforestilling sammen med en julekoncert.

Hans Jørn Østerby har gennem mange år begejstret børn og voksne med sine forestillinger, der indeholder trylleri, bugtale, sang og musik, bibeldrama og meget mere. Ved juletid handler forestillingen naturligvis om det store og fantastiske under, som skete den første jul. Det lille Jesusbarn der blev født.

Børnene skiftevis griner højt og bliver helt stille i stor foundring over julens beretninger.

Kan vises på den lokale skole, i kirken, i idrætshallen etc. Meget favorabel pris, hvis forestillingene bestilles sammen med en julekoncert og vises samme dag

Se evt. mere på hjosterby.dk_________________

Hvad giver man en hel by i julegave?I Vejby-Tisvilde LM fejrede vi julen 2016 for vores by og lokalsamfund ved at indbyde både børn og voksne til en festlig juleforestilling med Jack og Hans Jørn Østerby, og efterfølgende julekoncert med Mai-Britt Vibe Dørken og Hans Jørn. Juleevangeliet blev forkyndt på en ny og anderledes måde i ord og toner, og vi fra menigheden benyttede anledningen til at få en god snak i pausen med de mange bysbørn, der tog imod invitationen. Tak for en hyggelig, morsom og opbyggelig eftermiddag til de dygtige aktører, Hans Jørn Østerby, Mai-Britt Vibe Dørken – og Jack.

Lars Frederiksen, Vejby

© Langvad Musik 2020